Geboortekaart – Illustratie

Originele illustraties

Een geboorte is letterlijk een geschenk van het leven. Zo een gebeurtenis verdient het dan ook om in zijn geheel memorabel te zijn. De aankondiging van de komst van jullie kindje hoort daar ook bij. Een speciaal voor jullie ontworpen geboortekaartje geeft dit alles nog extra glans.

Het ontwerpen van een illustratie op maat vertrekt van een (vaag of concreet) idee dat door jullie wordt aangereikt. Het is een proces en verloopt in verschillende fasen waardoor er regelmatig kan worden bijgestuurd. Het is dan ook belangrijk dat er uitvoerig wordt gecommuniceerd opdat wij exact kunnen achterhalen wat jullie wensen zijn. Aarzel dus niet om op welk moment dan ook in het proces jullie mening te geven. Alle informatie die we van jullie ontvangen helpt ons om een perfect resultaat af te leveren. Het is immers de bedoeling dat het eindresultaat perfect beantwoordt aan jullie wensen.

  • Een nieuw ontwerp heeft een vaste kost van 250 euro (incl. BTW). Dit omvat het ontwerpproces en het drukklaar zetten van de bestanden. De kosten voor het drukwerk zijn hier niet bijgerekend.
  • Een ontwerp uit onze collectie heeft een vaste kost van 150 euro (incl. BTW). Het bestaand ontwerp wordt naar jullie wensen gezet (zonder toevoeging van extra grafische elementen) en de aangepaste bestanden worden drukklaar gemaakt. De kosten voor het drukwerk zijn hier niet bijgerekend.
  • Extra ontwerp, bijvoorbeeld stickers, magneten, etc… worden afzonderlijk aangerekend.

Alle drukwerk wordt door ons verzorgd Al naargelang de gewenste druktechniek (offset, letterpress,…) spreken wij de gepaste vakspecialist aan die topkwaliteit werk levert aan een vriendelijke prijs.

Wensen jullie een vrijblijvende offerte op maat of wensen jullie jullie idee eens voor te stellen en te bespreken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag om er samen iets moois van te maken!

 

prijzen

  • Geen producten in je winkelmand.